viernes, 23 de mayo de 2014

Olvasói vélemények


Hálás szívvel és köszönettel nyugtázom nagylelkü ajándékod átvételét Laci öcsém által, aki kiáradó boldogsággal vette kézbe s már mohón lapozza/olvassa. Igazán a lehetö legjobb évvégi-ujévi ajándék volt számára, lappangó nosztalgiáját feltüzelve egy régóta legendás távoli vidék és emberibb életmód, na meg napsütéses klima egész évben, után a sötét, hideg, szmogos Budapesten. KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK MILLIÓSZOR...
Dely István, Cartagena, 2015. január 11.

Számomra nyugtató és frissítö volt a sok eröszakos napi hírrel szemben. Élveztem az “egyensúlyt” a mértékekben, szöveg – kép kombinációjában.
Varga Zsuzsanna, Cartagena, 2010. december 5.

Szépek a történetek, gyönyörűek a képek, tényleg elbűvölőek! Olvasás közben az a hit erősödött meg, hogy minél több ember, embercsoport hagyományaival, érzelmeivel, világnézetével,felfogásaival ismerkedünk meg annál toleránsabbak, előítélet nélküliek leszünk. A lelki és a világbéke záloga ez.


Takács Mária, Budapest, 2010. május 29.

Fantasztikus a könyved, idő hiányában azonban a beleolvasgatás szintjén megálltam. Nagyon megragadott a sok szép kép, ami a fantáziám megmozgatására szolgált, hogy milyen lehet ott az élet  és mennyire különbözik a mi világunk az övékétől. Azon viszont sokat gondolkodtam, hogy a civilizáció vívmányainak ellenére mennyivel élhetőbb, reálisabb életük van nekik a miénkkel szemben. A könyvet időről időre kézbe szoktam venni, pontosan ezért. Legutóbb egy hónapja Gergő hozta a könyvet, hogy nézegessük és kérdezett sokat a gyerekekről, nagy erdőről, kígyóról. Ránk ilyen hatással van a könyv. Remélem azért csalódást nem okoztunk.
Juhász Miklós, Budapest, 2010. május 20.

Nagyon tetszett a Könyved! Engem elsősorban olyan szempontból érdekelt, hogy egy teljesen más kultúra hogyan él és gondolkodik. Ezek kedves, bájos mesék, amelyek az ottani őslakóknak a természet különböző jelenségeire adott hiedelmeit, fantáziájukat tükrözik. Képek is nagyon szépek.
Számomra a hírleveleidben leírt szokások, cikkek is érdekesek voltak, mert a tényleges még ma is követett napi életüket, szokásaikat írtad le. Némelyik ezek közül egy európai számár nagyon idegen és merőben szokatlan.
Bernáth Rózsa, Budapest, 2010. május 16.

Hogy min gondolkodtatott el a könyv? Azon, hogy a rohanó világ mellett vannak még „kevésbé civilizált” népeknek mondott csoportok a Földön, akik lehet, hogy bár egyszerűbb életkörülmények között élnek, de – talán- sokkal mélyebb gondolatisággal rendelkeznek mint mi. És ez sokszor fontosabb, mint technikai csodákkal együtt élni. Fontosak az érzelmek, fontos, hogy belülről is rendben legyünk és az segíthet a mindennapi akadályokat is könnyebben venni. A problémákkal körülvett világunkban ne a nehézségeket szemléljük, hanem lássuk meg a szépet. Akadályok és megoldandó helyzetek mindenhol és mindenki életében vannak. Lássuk meg, hogy a helyzetek kezelhetők, mint a mesében.  


Szabó Ildikó, Budapest, 2010. május 10.


A kötet csodálatossan gyönyörű!!!! Bárcsak minél több ilyen kötet jelenne meg Amazóniáról!!!
  Korinek Attila, Nagyigmánd (2006. november 23)

Igazán sajnálom, hogy - a törölt elemek között- most bukkantam rá az Ön levelére, melyben a könyvüket ajánlja. Sajnos tucatjával érkeznek a kéretlen reklámok és bizony jórészüket olvasás nélkül törlöm.
Legyen ez a levél kárpótlás és elismerés  Önöknek, a könyv valóban nagyon szép és érdekes.
És csupa szeretet!
Ebből van hiány a világban, én legalábbis úgy gondolom.
 Pintérné dr. Kovács Klára, Budapest (2006. október 26)

Köszönöm az élményt, amit a könyveddel nyújtottál. További sok sikert!
Kiss Zsuzsa, Mezőtúr (2006. október 05)

Gratulálok a könyved megjelenéséhez, amelybe az internet adta lehetőségeket igénybe véve, bele is lapoztam. Nekem már akkor felkeltette az érdeklődésemet, amikor még csak meséltél róla, ezért szeretném most megrendelni.


Kiss Zsuzsa, Mezőtúr (2006. október 04)

Nagyon köszönöm a könyvet, nagyon tetszik. Árad belőle a nyugalom, ami most rám is fér, mert nekünk pörgés van ezerrel. 
Ördögné Papdi Zsuzsa, Röszke (2006. október 03)

Gratulálok, nagyon szép kivitelű könyvet készítettél. A témát is érdekesen dolgoztad fel.
Nagyon szeretném megvenni a könyvedet.


Varga Rózsa, Budapest (2006. szeptember 22)

Sok szeretettel gratulálok a könyv kiadásához és méginkább ahhoz, hogy valóra váltottátok közös álmotokat! Belelapoztam és gyönyörűnek találtam mind a fotókat, mind a történeteket.
Hajdu Judit, Gödöllő (2006. szeptember 10)

Nagyon örülök, hogy sikerült végigvinni ezt a csodálatos történetet az ötlettől a megvalósításig. Gondolom fantasztikus örömök és időnként nehézségek áran kellett
végigélni. Gratulálok!
Darnyik Hilda, Budapest (2006. szeptember 07)

No hay comentarios:

Publicar un comentario